لوگو نودیسک

با نودیسک (فضای ذخیره سازی ابری) داده ها و فایل هایتان را در مکانی که همواره بتوان به آن دسترسی داشت ذخیره کنید.

اطلاعات تماس

تذکر : این امکان برای بسته هدیه فعال نمی باشد.

حذف کاربر

این بخش در آموزش پنل تحت وب به شرح زیر و از طریق سیستم عامل در قسمت مربوط به “ارتباط از سایر دستگاه ها به صورت اتوماتیک” توضیح داده شده است.

گام 1

طبق تصویر از سمت راست صفحه سامانه گزینه مربوطه را انتخاب نمایید.

از کادر مربوطه گزینه “کاربران” را انتخاب نمایید.

گام 1 حذف کاربر
گام 2 حذف کاربر

گام 2

کاربر مورد نظر خود را انتخاب کنید. سپس طبق تصویر گزینه آیکم more را انتخاب کنید و از کادر مربوطه گزینه “حذف کردن کاربر” را انتخاب کنید.

تذکر : دقت گردد تمامی اطلاعات ثبت شده، پرونده های شخصی، داده ها و سایر اطلاعات مربوط به کاربر انتخاب شده حذف می گردد و قابل برگشت نیست

گام 3

گزینه “حذف” را انتخاب کنید.

حذف حساب کاربری در نودیسک
حذف دستگاهها

تذکر : در صورتی که برای همگام سازی اطلاعات پوشه ای بر روی کامپیوتر کاربر ایجاد کرده اید و اطلاعات در آنجا همگام سازی Sync می شده است و هم اکنون می خواهید این پوشه نیز بر روی کامپیوتر کاربر که هم اکنون به او دسترسی ندارید حذف شود طبق راهنمای زیر عمل کنید.)

گام 1

طبق تصویر از سمت راست صفحه سامانه گزینه مربوطه را انتخاب نمایید.

از کادر مربوطه گزینه “کاربران” را انتخاب نمایید.

گام 1 حذف کاربر
حذف دستگاهها در نودیسک

گام 2

کاربر مورد نظر خود را انتخاب کنید. سپس طبق تصویر گزینه آیکم more را انتخاب کنید و از کادر مربوطه گزینه “همه دستگاه ها را پاک کنید” را انتخاب کنید.

گام 3

گزینه “دستگاه ها را پاک کنید” را انتخاب کنید.

حذف دستگاهها در نودیسک
آیتکس 1402