تذکر : این امکان برای بسته هدیه فعال نمی باشد.
همانند تصویر بر روی آیکن نرم افزار کلیک راست نمایید
: اطلاعات در حال همگام سازی (Sync) هستند.
: همگام سازی (Sync) متوقف شده است.
: هشدار اطلاعاتی، می بایست آن را انتخاب نمایید تا پیام را نمایش دهد.
: خطای پیکربندی اطلاعات کاربری و یا آدرس تغییر کرده یا اشتباه می باشد.
: ارتباط با فضای ابری نودیسک از دست رفته است.
: اطلاعات به صورت کامل همگام سازی (Sync) شده است.
گزینه
را انتخاب نمایید.